Nieuws

Nieuws
E-mailadres


Hoe denken medewerkers echt over jou?

Hoe denken medewerkers echt over jou?

Je medewerkers en klanten vormen het kloppend hart van jouw organisatie. Zonder hun inzet; geen prestaties en omzet. Een betrokken én bevlogen medewerker zet net dat stapje extra. En een tevreden klant komt keer op keer bij je terug. En daar plukt jouw organisatie de vruchten van. Maar hoe weet je nou eigenlijk hoe die medewerker- en klanttevredenheid er echt voor staat? Eenvoudig, door het te vragen. Niet eens, maar regelmatig.
Zie jij door de stortvloed aan e-mails het bericht nog wel?

Zie jij door de stortvloed aan e-mails het bericht nog wel?

Ein-de-lijk, je wachtte dagen en daar is ie dan: de e-mail met daarin het document dat antwoord geeft op jouw HR-vraagstuk. Maar wacht, de bestandsnaam is gelijk aan die van vorig jaar. Welke versie is dit dan? En oh hè, je krijgt nu ook nog eens een e-mail met daarin weer een ander document: iemand anders keek ook nog even naar jouw vraagstuk en geeft in dit document zijn visie. Volop verwarring, stress en inefficiëntie. Herkenbaar? Ongetwijfeld. Want zie jij door de dagelijkse stortvloed aan e-mails het bericht eigenlijk nog wel?
Generatiekloof op de werkvloer?

Generatiekloof op de werkvloer?

De kloof tussen generaties binnen bedrijven groeit. Millennials hebben weinig op met vaste structuren en hiërarchie en vinden werkplezier belangrijker dan een hoog salaris. Terwijl ouderen juist vastklampen aan regels, formulieren en bovenal; vastigheid. Om dat gat te dichten, voldoet één bedrijfsbeleid niet langer. We moeten naar een beleid voor iedereen, naar een beleid op maat.
Help! Ik moet digitaal

Help! Ik moet digitaal

De tijd waarin personeelsdossiers achter slot en grendel lagen en de directeur de sleutel aan het einde van de dag mee naar huis nam, is voorbij. Massaal gaan we digitaal. Logisch ook, want het elektronisch personeelsdossier brengt vele voordelen met zich mee. Toch blijven sommigen zich vastklampen aan papier. Waarom? Omdat ze bang zijn. Bang voor een hack, bang voor onrechtmatige toegang en bang voor het onbekende. Maar is dat eigenlijk wel terecht?
Een kijkje in de HR-bibliotheek

Een kijkje in de HR-bibliotheek

De markt trekt aan en het MKB groeit. Ontzettend fijn en o zo welkom, maar tegelijkertijd; paniek! Te veel werk en te weinig mensen. Massaal nemen we nieuw personeel aan. Maar hoe? Meestal niet zo gestructureerd. Hoe houd je nu als MKB-bedrijf je arbeidsovereenkomsten en secundaire voorwaarden op orde? Wij delen tips & tricks.
Voor jouw bedrijf 100 andere bedrijven

Voor jouw bedrijf 100 andere bedrijven

Gold het beangstigende gezegde: ‘voor jou honderd anderen’ een jaar terug nog voor de werknemer, nu geldt dit voor de werkgever.
Parley

RT @magichandsbv: Vanmiddag om 17:00 komen we met Promis BV op de televisie bij het programma How it's done van RTLZ. https://t.co/S4H7DNSE…

Parley

Zie jij door de dagelijkse stortvloed aan e-mails het bericht eigenlijk nog wel? parley.nl/blog/zie-jij-d…pic.twitter.c...om/VUylGSXS8w

Parley

De markt trekt aan en het MKB groeit. Ontzettend fijn en o zo welkom, maar tegelijkertijd; paniek! Te veel werk en… twitter.com/i/web/status/9…

Parley

RT @demkbondernemer: Eerst hulp bij het voeren van sollicitatiegesprekken #MKB#Ondernemerbit.ly/2HEcrvCpic.twitter.c...om/4uo0ZD50od

Direct contact? Bel (+31) (0)30 85 00 405