Salarisadministratie

Wij zetten Parley in bij bedrijven tussen 5 en 250 medewerkers. De branche doet er niet toe. Net als 80% van de MKB bedrijven in Nederland maakt u geen gebruik van een HR systeem.

Rechten en plichten? De meest fundamentele verplichting van een werkgever is ervoor zorgen dat medewerkers maandelijks op tijd het juiste loon ontvangen.

Een efficiënt en eenvoudig administratiesysteem welke leidt tot overzichtelijke loonstroken. Heeft u dit? Wij bieden u de mogelijkheid dit te koppelen in onze HR portal. Hierdoor kunnen medewerker en leidinggevenden muteren en de loonstrook inzien en uitprinten vanuit het eigen dossier. Heeft u dit niet? Dan ontzorgen wij u volledig bij uw salaris- en personeelsadministratie. 

Rechten en plichten? De meest fundamentele verplichting van een werkgever is ervoor zorgen dat medewerkers maandelijks op tijd het juiste loon ontvangen. 1
Ron Rombouts

Benieuwd wat Parley voor uw business kan betekenen?

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte, neem dan contact op met Ron Rombouts. U kunt een e-mail sturen naar: info@parley.nl of bel onze klantenservice (+31) (0)30 85 00 405.

Direct contact? Bel (+31) (0)30 85 00 405