Personeel is de motor van het bedrijf.

Organisaties die ontwikkelen doen dat samen met hun medewerkers. Door de handen van leidinggevenden vrij te maken van administratieve lasten t.a.v. personeel ontstaat ruimte voor het echte werk; de noodzakelijke aandacht voor de medewerker. De flexibele en veilige oplossing van Parley zorgt voor een forse tijd- en kostenbesparing.

Om samen verder te ontwikkelen en alle redenen te hebben om succesvol te zijn. HR zit in onze DNA!

Historie

 

Vanaf 2014 richt Parley zich op het vereenvoudigen en begeleiden van het gehele HR proces voor organisaties in het MKB. Met meer dan 25 jaar ervaring in HR en een visionaire kijk op de huidige samenleving, bedrijven en de arbeidsmarkt, zien wij juist voor MKB bedrijven grote toekomstmogelijkheden. Onze ideeën zijn omgebouwd naar een virtuele oplossing; Parley. Hiervoor is het Magic ontwikkelplatform ingezet. Met haar rijke historie (sinds 1996) en internationale faam is Magic Hands al 16 jaar het IT bedrijf voor standaard en maatwerkoplossingen.

 

Onze visie

 

Snel elkaar opvolgende ontwikkelingen om ons heen en alsmaar veranderende wetten en regels? Het wordt er voor u als ondernemer niet eenvoudiger op. Er is in de wereld om ons heen veel gaande. Veel van deze ontwikkelingen hebben invloed op uw bedrijf en uw personeel. Als organisatie moet je tegenwoordig flexibel zijn, toegankelijk en transparant, snel wendbaar en een goed werkgeverschap invullen en naar dat naar buiten uistralen.

Wij zijn een vernieuwende kracht zijn in de wereld van Human Resource Management. Wij laten u met Parley efficiënt investeren in uw medewerkers, dus in uw bedrijf. Dit terwijl de basis, uw personeelsadministratie ook perfect geregeld is. Wij maken het voor iedere organisatie in het MKB mogelijk om medewerkers te boeien, binden en te behouden. Zo dragen onze kennis en een duurzame applicatie bij aan duurzame arbeidsrelaties.

 

Onze missie

 

Parley is de HR dienstverlener voor MKB bedrijven. In HR ontzorgen wij volledig en stellen ons ten doel waarde toe te voegen aan uw bedrijf!

Wij zijn met onze applicatie Parley de partner die alles op 1 plek communiceert, organiseert en borgt. Dit gebeurt in een veilige virtuele omgeving. Wij voldoen aan de AVG wet.

De complexiteit t.a.v. alles omtrent personeel willen wij voor u eenvoudig maken; u volledig ontzorgen.

De diverse modules geven altijd invulling aan uw specifieke behoefte. Maar ….......HR blijft mensenwerk. Onze HR adviseurs staan dan ook via de applicatie altijd 24/7 met u in verbinding.

 

Onze merkwaarden

 

Betrokkenheid

Met Parley willen we mens en organisatie actief met elkaar verbinden op een laagdrempelige en eenvoudige manier. Door samen prioriteit te geven aan transparantie, communicatie en ontwikkeling wordt de wederzijdse betrokkenheid vergroot.

 

Transparantie

Het toegankelijk maken van aan HR gerelateerde informatie creeert wederzijdse transparantie. HR informatie is niet langer in handen van een afdeling, maar is voor iedereen persoonlijk realtime inzichtelijk.

 

Flexibiliteit

De administratie rondom je personeel geregeld hebben hoeft niet gecompliceerd te zijn. Door zelf eenvoudig modules toe te voegen kun je Parley eenvoudig aanpassen op de wensen en noden van uw organisatie.

 

Aandacht

HRM draait om mensen. Om als organisatie te kunnen groeien is aandacht voor medewerkers van essentieel belang. Parley is met aandacht voor de mens ontwikkelt en stelt Directie en (HR) managers in staat om diezelfde aandacht doelgericht te communiceren met medewerkers.

 

Veiligheid

 

Parley is een veilige cloud-oplossing beveiligd met een tweefactor authenticatie die organisatie alle reden geeft succesvol te zijn en toekomstig te blijven. Magic Hands zelf is Waarborg ICT- en ISO 27001 (2013) gecertificeerd. De informatie staat dus veilig. Er wordt dagelijks extra verificatie gevraagd om de veiligheid te waarborgen. Verder voldoet Parley volledig aan de AVG wet.

 

Helpdesk

 

Onze klanten

Onze klanten hebben altijd een HR Professional die via Parley kan monitoren. Deze vaste HR Professional is voor u altijd via de portal bereikbaar.

 

Technische vragen

Voor praktische vragen over de portal of het gebruik ervan, van praktische of technische aard kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met onze ICThelpdesk 030-8500405.

 

Personele vragen

Bent u geen klant maar heeft u toch een HR vraagstuk op te lossen? Neem dan contact op met Ron Rombouts, 06-54625360. U kunt hem ook mailen via info@parley.nl

 

Contact

Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier en uw vraag stellen. Wij reageren altijd binnen 24 uur!

Onze producten!

Direct contact? Bel (+31) (0)30 85 00 405